Be better than yesterday
Proefles
Be better than yesterday
Proefles

Bokszaktraining: Train uw totale lichaam!

Bokszaktraining is één van de meest effectieve manieren om je totale lichaam te trainen. Het gaat over je romp, je armen, je schouders en je benen. Door middel van trappen en stoten tegen een bokszak geef je je lichaam het gevoel dat het weer leeft.

Je traint tegelijk voor:
1.       Meer kracht
2.       Betere coördinatie
3.       Groter uithoudingsvermogen
4.       Hogere vetverbranding
5.       Ontspanning in je lijf
6.       Rust in je hoofd
7.       Zelfvertrouwen
8.       Betere weerbaarheid.

Je slaat dus minstens acht vliegen in één klap. De perfecte manier om’s ochtends alert en energiek de dag te beginnen.

Het is de perfecte groepstraining voor mensen van diverse (ervarings)niveaus, jong en oud, man en vrouw! Onze ervaren instructeur leert je de juiste technieken aan en daagt je uit alles te geven. Uiteraard met respect voor ieders niveau. De trainingen zijn ongedwongen en zonder lichamelijk contact binnen een veilige setting, zodat je voluit kunt stoten en trappen zonder jezelf of een ander te blesseren.

Je bent van harte welkom voor een proefles!

Lesrooster

 

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de SportBit App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de SportBit App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

Tarieven

Heeft u vragen?