Be better than yesterday
Proefles
Be better than yesterday!
Proefles

Bootcamp: de ultieme manier om vet te verbranden!

Bootcamp is een work-out waarbij u uw conditie verbetert, vet verbrandt en spieren verstevigt. De trainingen zijn uitermate geschikt om effectief af te vallen. De stofwisseling van uw lichaam wordt verhoogd, waardoor u in rust meer calorieën verbrandt. De Bootcamp lessen worden gegeven in de vrije natuur op verschillende locaties in de omgeving van Doorn en Houten. New Me beschikt over diverse attributen om de lessen gevarieerd en uitdagend te houden. Iedereen kan aan de lessen meedoen, van jong tot oud en u kunt Bootcampen op uw eigen niveau! U heeft de mogelijkheid om een 10 rittenkaart of abonnement aan te schaffen.

In de periode dat u onder voedingsbegeleiding staat van New Me, krijgt u een 5 rittenkaart gratis!

Lesrooster

 

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de SportBit App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de SportBit App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

Tarieven

Heeft u vragen?