Be better than yesterday!

New Me gaat u helpen om op een gezonde manier af te vallen.

Vanaf vandaag wordt alles anders! New Me gaat u helpen om op een gezonde manier af te vallen met een gegarandeerd resultaat. Iedereen kan afvallen met de juiste kennis en begeleiding. New Me biedt u deze mogelijkheid door jaren lange ervaring in het begeleiden van mensen met voeding en beweging. U hoeft niet voor de rest van uw leven te lijnen. Door onze werkwijze kunt u echt nog wel dat hapje of drankje nemen. New Me houdt namelijk rekening met uw persoonlijke wensen op het gebied van eten en drinken.

New Me geeft u inzicht in uw voedingspatroon en eetgewoontes. Met deze kennis gaan wij samen zorgen voor een stabiel gewicht. Crashdiëten en maaltijdshakes zorgen voor een verstoorde stofwisseling. Het jojo-effect is hiervan een bekend ongewenst effect. Door met regelmaat dagelijkse voeding te eten en te drinken bereikt u uw streefgewicht. New Me stelt voor u een persoonlijk voedingsschema op, waarmee u uw doel absoluut behaalt. In de periode dat u onder voedingsbegeleiding staat van New Me, krijgt u een 5 tot 10 rittenkaart voor Bootcamp gratis!

New Me, dé gewichtsconsulent voor Houten, Doorn en omstreken.
Kom snel langs voor een vrijblijvend gesprek!
New Me staat voor u klaar.

Hoe kunt u op een gezonde manier afvallen?

Het grootste nadeel van crashdiëten en afslankmiddelen is dat het afgevallen gewicht er vaak naderhand net zo hard weer bij komt. Soms zelfs met nog enkele kilo’s meer. Dit wordt het jojo-effect genoemd. Op den duur kan het telkens afslanken en weer aankomen ertoe leiden dat iemand een fors overgewicht ontwikkelt.

Een ander groot nadeel is dat deze crashdiëten en afslankmiddelen niet leiden tot andere en gezondere eetgewoonten. Men volgt enkele weken tot maanden een bepaalde kuur waarna men weer gemakkelijk terug kan vallen in het oude patroon. Het oorspronkelijke eetpatroon, dat de mogelijke oorzaak is van het overgewicht, wordt hiermee niet aangepakt.

Door streng te gaan lijnen kan de stofwisseling verstoort raken. Doordat er heel weinig calorieën binnenkomen, gaat het lichaam op de spaarbrander. Het raakt ingesteld op kleinere hoeveelheden voedsel. Als iemand dan weer gaat eten zoals voorheen, komt hij of zij aan. De wetenschap vermoedt dat de stofwisseling bij voortdurend afvallen en aankomen zich niet meer kan herstellen tot het oorspronkelijke niveau. Wat hierbij een rol kan spelen is dat bij een snel gewichtsverlies, behalve vet, ook spierweefsel verloren gaat.

Kies voor gezonde voedingsmiddelen, eet regelmatig, eet niet te weinig en beweeg voldoende!

Deze mensen zijn u voorgegaan.

Tarieven

Heeft u vragen?