New Me Experience

New Me Experience: Ervaar nu New Me 2 weken lang onbeperkt voor maar 15 euro!

Nadat u bij ons bent geweest voor uw gratis proefles, bieden wij de mogelijkheid om New Me 2 weken onbeperkt te ervaren voor maar 15 euro! Dit betekend dat u zich met deze Experience Rittenkaart zich onbeperkt kunt opgeven voor de Crossfit, Bootcamp, Bokszaktraining en Yoga. Op deze manier kunt u de sfeer proeven en bepalen welke lesvorm (en) er het beste bij u past. Een dag na uw eerste proefles ontvangt u een mail met een link voor de aankoop van deze Experience Rittenkaart en/of de link voor de aanschaf van een reguliere rittenkaart of abonnement. Veel plezier tijdens de lessen!

Lesrooster

 

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de SportBit App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de SportBit App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

Tarieven

Kunnen wij u helpen?