Be better than yesterday!

Personal Training: Voor uw resultaat!

Wilt u op een gezonde, sportieve, effectieve en verantwoorde manier uw doelen behalen? New Me Personal Training bezorgt u het gewenste resultaat!

New Me beschikt over een moderne en volledig ingerichte Personal Training Studio, in het hart van Houten. In onze Studio heeft u een privé parkeerplaats, kleedruimte en douche. Tevens is er gratis fruit, een After Workout Shake, koffie en thee te verkrijgen.

De trainers van New Me zijn in overleg beschikbaar op de door u gewenste dagen en tijden. Zij zullen er alles aan doen om samen met u, uw doelstelling te behalen in de afgesproken tijd.

Bent u nieuwsgierig wat New Me Personal Training voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend en kennismakingsgesprek aan.

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de SportBit App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de SportBit App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

Tarieven

Heeft u vragen?