Be better than yesterday
Proefles
Be better than yesterday
Proefles

New Me Running.

Hardlopen heeft een positief effect op lichaam en geest ! Het verbetert niet alleen je uithoudingsvermogen maar geeft ook je humeur, bloedsomloop en stofwisseling een flinke boost. Maar hoe zorg je ervoor dat je regelmatig en met plezier hardloopt ?

New Me verzorgt hardlooptrainingen in Houten en omgeving (o.a Bunnik, Doorn). Er wordt getraind in groepsverband maar je kan ook terecht voor individuele begeleiding. De trainingen worden verzorgd door Silvy Meuwissen; zij is een enthousiaste en gediplomeerd hardlooptrainster en gecertificeerd ‘Running Therapeut’. Daarnaast beschikt Silvy over ruime hardloopervaring op verschillende afstanden (o.a. 21 marathons).

De hardlooptrainingen duren circa 75 minuten,

waarin looptechniek, core stability oefeningen en intervaltraining (hardlopen in verschillende tempo’s) centraal staan. Doordat er wordt getraind in kleine groepen (max 12 deelnemers) kan individuele aandacht worden gegarandeerd.

Er is ruimte voor prestatie én plezier; elkaar stimuleren maar genieten onderweg. Regelmatig staan hardlopers van New Me Running aan de start van een regionaal hardloopevent waaronder de ‘Driebergenloop’, ‘Loop door Houten, ‘Bunniks Mooiste’, ‘Culemborg City Run’, ‘Werkhoven Loopt’ en ‘Heuvelrugloop’.

Indien je over enige hardloopervaring beschikt en 30 minuten achter elkaar kunt hardlopen (ongeacht tempo) dan kun je direct instromen. Ben je een beginnende hardloper dan kan je terecht bij ‘Start Running’; een reeks van 8 trainingen met aandacht voor looptechniek, ademhaling en blessurevrij opbouwen.

Lesrooster

 

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de SportBit App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de SportBit App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

Tarieven

CONTACT

    Heeft u vragen?